A pihentető alváshoz a jó ágyneműn vezet az út

Tekintsd meg az általunk készített ágyneműk és lakástextíliák teljes kínálatát

A kellemes ébredés a célunk!

Az ABOTEX Q Kft. célja, hogy a kellemes alvást mindenkinek elérhetővé tegye. 1995 óta dolgozunk azon, hogy termékeink – legyen szó ágyneműhuzatokról, lepedőkről vagy abroszokról – a kényelmet és eleganciát hozzák el Önhöz.

Ügyvezető

Márkus László

Cégalapítás

1995

Üdvözöljük az ABOTEX Q Kft. megújult weboldalán!

Márkus Lászlóként, a cég ügyvezetőjeként szeretném Önt köszönteni és betekintést nyújtani vállalatunk világába.

Az ABOTEX Q KFT. 1995 óta van jelen a lakástextil-piacon, kezdetben két fővel indultunk, mára pedig az ország egyik meghatározó nagykereskedőjévé nőttük ki magunkat. Büszkék vagyunk arra, hogy termékeink – ágyneműhuzatoktól kezdve a lepedőkön át az abroszokig – magas minőségben készülnek, két saját varrodánkban, és tapasztalt üzletkötőink révén szinte az egész ország területén elérhetőek.

Szolgáltatásainkat kiterjesztjük, hogy megfeleljünk a szálláshelyek és apartmanok tulajdonosok specifikus igényeinek is. Tisztában vagyunk vele, hogy az Ön vendégei számára a kényelem és a stílus egyaránt fontos, Önnek pedig a gyakori mosás miatt a méret és színtartósság is – ezért kínálunk egyedi dizájnal rendelkező ágyneműhuzatainkat, amelyek tökéletesen illeszkednek az Ön szálláshelyének atmoszférájához.

Nagykereskedelmi tevékenységünk mellett személyre szabott megoldásokkal állunk rendelkezésre: legyen szó egyedi rendelésekről, közületek és intézmények igényeinek kiszolgálásáról. Szakértőink kollégáim készen állnak, hogy segítsenek Önnek a legjobb választásban, így garantálva, hogy a vendégei kellemes maradandó benyomást vigyenek haza.

Kérem, amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, vagy kérdése van a termékeinkkel, megrendelési folyamatunkkal kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a megadott elérhetőségeinken keresztül.

Várjuk, hogy együttműködésünkkel még vonzóbbá tegyük a szálláshelyét.

Üdvözlettel,

Márkus László
Ügyvezető
ABOTEX Q Kft.